Over AardeKracht

Geeske Hogenhuis Spreeuwers
Geeske Hogenhuis-Spreeuwers

Heb jij vaak last van keuzestress? Twijfel je vaak aan jezelf? Of weet je eigenlijk wel wat je wilt, maar komen er telkens angstige gedachtes omhoog als je eraan denkt om een bepaalde keuze te maken? Zou je ook graag meer op jezelf willen vertrouwen als je keuzes maakt?

Ik ben Geeske Hogenhuis-Spreeuwers en als intuïtief coach help ik jou krachtigere keuzes te maken die echt bij jou passen door je te leren je intuïtie effectief te gebruiken. Lees hier waarom ik voor de naam AardeKracht gekozen heb.

In mijn leven heb ik altijd mijn intuïtie gevolgd en dat heeft mij langs heel wat eigenzinnige keuzes geleid. Na mijn studie Romaanse Talen en Culturen en Lerarenopleiding Frans aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik een aantal jaren als docent Frans voor de klas gestaan, waarna ik besloot om thuisblijfmoeder te worden. Naast de zorg voor mijn gezin heb ik een tijdlang bijles en cursussen Frans gegeven. Verder heb ik de Opleiding tot Kindercoach gevolgd bij Tea Adema en heb ik me een tijd verdiept in hooggevoeligheid en nieuwetijdskinderen. Daarna kwam het maken van sieraden van zilverdraad en edelstenen op mijn pad, wat ik nog steeds met veel plezier doe. Wil je mijn sieraden bekijken, ga dan naar mijn webshop.

Als intuïtief coach help ik zowel jongeren als volwassenen weer in contact te komen met hun eigen intuïtie waardoor ze in staat zijn keuzes te maken die beter bij hen passen. Dit kan gaan om kleinere keuzes in het dagelijkse leven – ‘hoe neem je meer rust?’ ‘hoe zorg je voor meer tijd voor jezelf of de kinderen?’ – maar kan ook gaan om de grotere keuzes in het leven zoals ‘ga ik op zoek naar een nieuwe baan of blijf ik waar ik nu werk?’ of ‘wat moet er veranderen in mijn relatie?’. Ik loop ook graag een stukje met jou mee en wijs je op nieuwe mogelijkheden en ideeën om je weer meer zoals jezelf te voelen.

Kun je wel wat hulp gebruiken met het maken van keuzes groot of klein? Vraag dan het gratis e-book ‘Eerste hulp bij keuzestress’ aan via het invulformulier hiernaast. Wil je meer ondersteuning? Dan kun je besluiten te gaan starten met een coachingstraject. Ik verwelkom jou graag aan mijn keukentafel. De koffie en thee staan klaar!

Meer informatie: 

Gebruik het contactformulier hiernaast of mail naar info@aardekrachtcoaching.nl (voorkeur)

Telefoon: 06-18063145

Adres: Uilenburg 40, 8651 EL IJlst (Friesland)

www.facebook.com/AardeKracht

www.instagram.com/aardekracht