Coaching

Heb jij vaak last van keuzestress? Twijfel je vaak aan jezelf? Of weet je eigenlijk wel wat je wilt, maar komen er telkens angstige gedachtes omhoog als je eraan denkt om een bepaalde keuze te maken? Zou je ook graag meer op jezelf willen vertrouwen als je keuzes maakt?

Als intuïtief coach help ik zowel jongeren als volwassenen weer in contact te komen met hun eigen intuïtie waardoor ze in staat zijn krachtigere keuzes te maken die beter bij hen passen. Dit kan gaan om kleinere keuzes in het dagelijkse leven – ‘hoe neem je meer rust?’ ‘hoe zorg je voor meer tijd voor jezelf of de kinderen?’ – maar kan ook gaan om de grotere keuzes in het leven zoals ‘ga ik op zoek naar een nieuwe baan of blijf ik waar ik nu werk?’ of ‘wat moet er veranderen in mijn relatie?’. Ik loop ook graag een stukje met jou mee en wijs je op nieuwe mogelijkheden en ideeën om je weer meer zoals jezelf te voelen.

Kun je wel wat hulp gebruiken met het maken van keuzes groot of klein? Vraag dan het gratis e-book ‘Eerste hulp bij keuzestress’ aan via het contactformulier hiernaast. Wil je meer ondersteuning? Je kunt na een kort intakegesprek besluiten te gaan starten met een coachingstraject. Soms is één gesprek al genoeg, maar je kunt ook meerdere gesprekken nodig hebben. Dit bepalen we samen na elk gesprek.

Na het intakegesprek van een half uur voor 25 euro, zijn de coachingssessies van 1 uur 50 euro per keer. Kies je meteen voor maar één gesprek? Dan kun je één sessie van 1,5 uur doen voor 75 euro. De sessies vinden bij voorkeur plaats in IJlst bij de coach, maar kunnen eventueel ook via FaceTime of Skype gedaan worden. Coachingssessies die in IJlst plaatsvinden worden bij voorkeur elke keer contant afgerekend. Wil je via FaceTime of Skype gecoacht worden? Dan verwacht ik van je dat je vóór de sessies het verschuldigde bedrag via een bankoverschrijving overgemaakt hebt.

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in hiernaast of kijk op deze pagina voor meer contactmogelijkheden!

Ik verwelkom jou graag aan mijn keukentafel. De koffie en thee staan klaar!